Nieuws

(1-7-2019) Rijbewijskeuringen

Helaas verzorgt onze praktijk geen rijbewijskeuringen voor eigen patiënten.
Indien u toch een rijberwijskeuring wilt kunt u deze aanvragen bij www.voordeligerijbewijskeuring.nl
Dank voor uw begrip.

(1-7-2019) Praktijk gesloten voor nieuwe aanmeldingen

Vanaf 1 juli zijn wij gesloten voor nieuwe patiënten wegens toegenomen drukte.
Dit is tot nader order, wij laten weten wanneer we weer open gaan.

(16-9-2018) De griepprik komt er weer aan

Als u in aanmerking komt voor een griepprik ontvangt u hiervoor een schriftelijke uitnodiging. De data zijn: dinsdag 30 oktober en donderdag 1 november van 16.00 uur tot 18.00 uur. Zet u deze data in uw agenda!!!

Het is belangrijk dat u de uitnodigingsbrief meeneemt al u de prik komt halen. Hier staat n.m.l. een barcode op die moet worden gescand. Als u vragen heeft stelt u deze gerust aan een van onze medewerkers.

(1-5-2018) Download de App

Het is mogelijk via de zorg-on-line portal een app te downloaden voor iOS en Android zodat u de nieuwe functionaliteiten die geboden worden door de zorg-on-line portal ook op uw mobiele telefoon kunne worden gebruikt.

(9-2-2018) Nieuwe features website

Per vandaag zal de website zijn voorzien van de nieuwe features "eConsult", "Stel Uw Vraag", "Maak een Afspraak" en "Herhaalrecepten". Deze zijn beschikbaar via de nieuwe beveiligde omgeving van "Uw Zorg On-Line". Hiertoe moet men wel eerst een account aanmaken om toegang te krijgen tot de nieuwe omgeving. Dit is vrij eenvoudig.

(1-1-2017) Nieuwe website live

De huisartsen praktijk "Haarlemmerpoort" heeft een nieuwe website www.huisartsenpraktijkhaarlemmerpoort.nl of www.hahp.nl. Deze is officieel live per 1 januari 2017. Via onze website kunt u afspraken maken met een van onze dokters of u aanmelden als patient.