JESSE
JESSEHUISARTSinfo@hahp.nl

Ik werk met veel plezier en toewijding in onze mooie praktijk. Ik ben nu gespecialiseerd in klachten van het bewegingsapparaat en sport-geneeskunde heeft mijn bijzondere interesse. De samenwerking met ons team is erg leuk en waardevol. Ik geniet hier elke dag van net als van het contact met de patiënten. Laagdrempelige en persoonlijke zorg staan bij mij hoog in het vaandel, daar doe ik elke dag mijn best voor.

Ik ben sinds 2011 huisarts en heb in verschillende praktijken gewerkt. Het langst in Velserbroek waar ik ook ben opgeleid. Ik heb altijd de ambitie gehad om samen met een collega een praktijk te runnen. Ik ben ook huisartsopleider.

Ik ben zelf opgeleid aan het AMC en heb 16 jaar met veel plezier in verschillende buurten in Amsterdam gewoond.

Mijn stijl is open, met een vleugje humor en ik denk graag met u mee. Ik ben van nature nieuwsgierig aangelegd. Ik ben geïnteresseerd en bekwaam in alle aspecten van het huisartsen vak en gespecialiseerd in klachten van het bewegingsapparaat waarbij sportgeneeskunde mijn bijzondere interesse heeft.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

MARTINE
MARTINEHUISARTSinfo@hahp.nl

Met veel plezier werk ik sinds 2008 in deze praktijk. Aanvankelijk met Douwe de Vries, van wie ik de praktijk samen met Jesse de Feyter, heb overgenomen na zijn pensioen (2017).

Ik heb mijn studie medicijnen en mijn 3 jarige postdoctorale huisartsopleiding beide voltooid aan de VU, Amsterdam. Na deze opleiding heb ik korte tijd waargenomen in verschillende huisartspraktijken in Noord-Holland, om per 2008 voor vast (weer) in deze praktijk te beginnen. Sommigen van u zullen mij al kennen vanaf 2007, toen ik zelf in het laatste jaar van de huisartsenopleiding zat en al werkzaam was in de praktijk van Douwe de Vries.

Ik ben nu zelf huisartsopleider, verbonden aan het VUmc sinds 2014. Ik vind een goed persoonlijk en laagdrempelig contact met mijn patiënten belangrijk. Ik ben benieuwd naar de mens achter de patiënt en probeer, naast het leveren van goede medische zorg, te luisteren naar wat de patiënt te vertellen heeft. Mijn stijl is open en vriendelijk.

Net als mijn collega ben ik geïnteresseerd en onderlegd in de volledige breedte van het huisartsen vak en daarbij gespecialiseerd in het plaatsen van spiralen en zetten van gewrichtsinjecties.

Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag.

NICKY
NICKYWAARNEMEND HUISARTSinfo@hahp.nl

Werkzaam: Nicky werkt 1 dag in de week.

BETTINAPRAKTIJKMANAGERinfo@hahp.nl

Werkzaam: Bettina werkt vier dagen in de week.

Bettina werkt sinds een half jaar op de praktijk en ze werkt al ruim 12 jaar in de zorg. Bettina is begonnen in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis poli Hoofd Hals Chirurgie. Naast patiënten inplannen assisteerde zij bij KNO ingrepen en het aanvullen van instrumenten. Ook was zij assistente van Professor Reurs. Daarnaast was zij planner poli Dermatologie en Melanomen spreekuur. En nu dan bij HAHP. Ze vindt de afwisseling van de werkzaamheden erg leuk en het team geweldig. Afspraken plannen, artsen assisteren er er voor de patienten zijn.

PETRA
PETRAASSISTENTE/POHinfo@hahp.nl

Werkzaam: 4 dagen de gehele dag. Petra is begonnen als assistente en nu tevens praktijkondersteuner.

Zij heeft spreekuren voor de diabeteszorg, astma/copd en ouderenzorg. Per 1 september werkt Petra niet meer op de vrijdagen.

BRECHTJE
BRECHTJEPSYCHOLOGEinfo@hahp.nl

Brechtje is onze nieuwste aanwinst en zij is psychologe.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Binnenkort werk ik als praktijkondersteuner GGZ in de menselijke psyche en denk graag mee in het oplossen van uw probleem. Mijn stijl kenmerkt zich door empathie en samenwerking

ECE
ECEASSISTENTEinfo@hahp.nl

Werktijden : dinsdag en woensdag.

Mijn passie voor de gezondheidszorg drijft me om ervoor te zorgen dat elke patiënt zich welkom en goed verzorgd voelt.

Ik sta altijd klaar om te helpen met afspraken, vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat het bezoek aan onze praktijk zo soepel mogelijk verloopt. U kunt op mij rekenen voor een vriendelijk gezicht en professionele ondersteuning.

JIWAN
JIWANASSISTENTEinfo@hahp.nl

Werktijden : maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ik ben Jiwan en ik ben een beginnend doktersassistente. Ment mijn inzet wil ik positieve bijdrage eleveren aan onze huisartsenpraktijk en de patiënten.

Ik vind het leuk om patienten te hekpen. U kunt bij mij terecht voor kleine medische handelingen en afspraken plannen.

GAYE KAYA
GAYE KAYADIETISTEinfo@hahp.nl

Werktijden : Op de oneven weken elke donderdag.

Gaye is positief, sociaal, verbaal en communicatief sterk. Nieuwsgierig, geïnteresseerd, doortastend. Haar positiviteit, energie en open houding maakt zelfs de grootste mopperpot een stukje vrolijker. Gaye groeide op met de Turkse (eet)cultuur en kent deze heerlijke en uitgebreide keuken als haar broekzak. Zij begrijpt de verleiding van lekker eten en de valkuil om meer te eten dan goed voor je is. Op dit gebied is zij ervaringsdeskundig. Genietmomenten creëren binnen een gezond eetpatroon zijn volgens haar key. Bijvoorbeeld in het weekend gezond ontbijt en lunch en een avondmaaltijd waar je al de hele week zin in hebt. Haar persoonlijke ervaring en oplossingen zet ze in om ook met jou samen de stappen te bepalen waarmee jij jouw doelen bereikt.

Specialisaties: • diabetes type 2
• hormonen
• hypercholesterolemie (hoog cholesterol)
• hypertensie (hoge bloeddruk)
• overgewicht
• Turkse eetcultuur