Patiënten Info

Spreekuur tijden

Vanaf vandaag, 10 November 2023, is de praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen.

Het inloopspreekuur wordt met ingang van 1 juni niet meer gehanteerd.

Het afspraken spreekuur is dagelijks van 8.00 uur tot 11.00 uur.

Het telefonisch spreekuur is dagelijks van 11.00 uur tot 12.00 uur.

Huisbezoeken dagelijks 12.00 uur tot 14.00 uur en indien nodig van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Huisbezoeken kunnen worden aangevraagd bij de assistente en zijn bedoeld voor patiënten die te ziek zijn om naar de praktijk te komen.


Nieuwe functionaliteiten

Via de "Uw Zorg On-Line" module is het nu mogelijk direct en on-line een recept aan te vragen, een afspraak te maken of een consult aan te vragen.


Recepten Module is hersteld en bereikbaar

De recepten module zoals deze is opgenomen in de zorg-online portal is weer beschikbaar. Mocht u onverhoopt toch problemen ondervinden, laat het ons weten door het sturen van een e-mail.

Via onze nieuwe telefooncentrale kunt u wel een recept aanvragen. Onze excuses voor het ongemak.

Heeft u een klacht

Het on-line klachten formulier kunt u gebruiken voor het aangeven van een klacht betreffende de zorg vanuit onze huisartsenpraktijk. Het spijt ons dat u niet tevreden bent en wij nodigen u hierbij uit uw klacht toe te lichten zodat wij kunnen proberen de zorg te verbeteren. Wij zullen n.a.v. uw klachtenformulier contact met u opnemen.
Indien we er onderling niet uitkomen of u bent niet tevreden nadat wij uw klacht hebben besproken, kunt u uw klacht neerleggen bij de officiële klachtencommissie waar wij bij zijn aangesloten: Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE).

Echter waarnemende huisartsen die incidenteel of voor langere periode bij ons werken, zijn zelfstandig bij de SKGE aangesloten en vallen niet onder de klachtencommissie van de praktijk.

Meer informatie over deze procedure is te vinden op www.skge.nl

Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg.
Postbus 8018
5601 KA Eindhoven
Telefoon : 088 0229190