Praktijk Info

Spreekuur / afspraken

Het maken van een spreekuur afspraak kan nu direct on-line via de nieuwe beveiligde omgeving van "Uw Zorg On-Line". U moet bij het maken van een afspraak duidelijk aangeven waarom u een afspraak wenst. Een afspraak op het spreekuur (of middels de eConsult module) is nadrukkelijk bestemd voor één klacht. Heeft u het vermoeden dat u meer tijd nodig heeft of wilt u meerdere vragen kunnen stellen? Maak dan een afspraak via de assistente.

Het (e)Consult

Het is nu mogelijk een eConsult aan te vragen of een vraag te stellen middels de nieuwe beveilgde omgeving van "Uw Zorg On-Line". Voor een gewoon consult aan de praktijk geldt: de duur van een consult is 10 minuten. Denk van tevoren goed na over wat u wilt bespreken met de huisarts. Wat zijn uw klachten? Wat heeft u er zelf al aan gedaan? Waar maakt u zich zorgen om?

Videobellen (klacht wordt op afstand beoordeeld)

Tegenwoordig kunt u videobellen met de praktijk. Deze mogelijkheid is in het leven geroepen voor patienten die niet naar de praktijk kunnen komen. Dit is in plaats van het reguliere consult zowel bij de huisarts als bij POH somatiek of POH GGZ. Bij een aanvraag voor videobellen stuurt de arts een linkje naar uw mobiele telefoon en zo kunt u met de arts videobellen. Dit gaat via een extra beveiligde verbinding. Het systeem waar dit mee gebeurt heet WeSeeDo. Wilt u hier meer over weten ga dan naar https://www.weseedo.nl/ voor meer informatie.

Herhaalrecepten

De nieuwe beveilgde omgeving biedt ook de mogelijkheid om on-line recepten of herhaalrecepten aan te vragen. Deze worden opgepakt door het team en zo spoedig mogelijk afgehandeld.

Avondspreekuur

Er is geen avondspreekuur.

Afwezigheid van de huisarts

Indien uw vaste huisarts niet aanwezig is ivm zijn/haar vakantie of vrije dag, kunt u voor spoedvragen of een consult dat niet kan wachten terecht bij zijn/haar collega of de waarnemend huisarts.

Assistentes

U treft onze assistentes achter de balie en aan de telefoon. Daarnaast kunt u in de ochtend bij de assistentes ook terecht voor het uitspuiten van uw oor, het prikken van Hb/glucose, het zetten van injecties en het verbinden van wonden. Wij vinden het prettig als dit op afspraak gebeurt.

Werkzaamheden Assistente

Intake
Bij het telefonisch maken van de afspraak zal de assistente vragen naar de reden van het bezoek dat is op verzoek van uw huisarts. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en urgentie van uw klachten. Wanneer u meer vragen heeft, u een langer gesprek wenst of voor een kleine chirurgisch ingreep komt, zal de assistente meer tijd voor u reserveren.

De assistente gaat vertrouwelijk met uw informatie om, net als de huisarts. Voor eerste hulp (verwondingen, verbrandingen, etc.) kunt u altijd direct terecht. Als u van te voren belt of laat bellen, houden wij rekening met uw komst. Zodra de assistente weet wat voor u de beste afspraak is zal zij u een voorstel doen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • U wordt voorzien van advies, dat ook nabesproken wordt met de huisarts.
  • De huisarts belt u terug.
  • Er volgt een afspraak voor een consult bij de huisarts.
  • Er volgt een afspraak voor een consult bij de assistente.
  • Er volgt een afspraak voor een visite.

U kunt bij de assistente terecht voor:

  • uitslagen van urine- of bloedonderzoek
  • meten van de bloeddruk
  • aanstippen van wratten
  • verbinden van wonden
  • oren uitspuiten
  • hechtingen verwijderen
  • zwangerschapstest
  • urineonderzoek
  • suikercontrole
  • uitstrijkjes
  • vaccinaties
  • zwachtelen en tapen
  • informatiefolders

Het TeamJESSE DE FEYTER HUISARTS

Ik werk met veel plezier en toewijding in onze mooie praktijk. De samenwerking met ons team is erg leuk en waardevol. Ik geniet hier elke dag van net als van het contact met de patiënten. Laagdrempelige en persoonlijke zorg staan bij mij hoog in het vaandel, daar doe ik elke dag mijn best voor.

Ik ben sinds 2011 huisarts en heb in verschillende praktijken gewerkt. Het langst in Velserbroek waar ik ook ben opgeleid. Ik heb altijd de ambitie gehad om samen met een collega een praktijk te runnen. Ik ben ook huisartsopleider.

Ik ben zelf opgeleid aan het AMC en heb 16 jaar met veel plezier in verschillende buurten in Amsterdam gewoond.

Mijn stijl is open, met een vleugje humor en ik denk graag met u mee. Ik ben van nature nieuwsgierig aangelegd. Ik ben geïnteresseerd en bekwaam in alle aspecten van het huisartsenvak en gespecialiseerd in chirurgische verrichtingen, het zetten van gewrichtsinjecties en reizigersadvisering.

Mijn werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag.

MARTINE SCHNEIDER - SPEK HUISARTS

Met veel plezier werk ik sinds 2008 in deze praktijk. Aanvankelijk met Douwe de Vries, van wie ik de praktijk samen met Jesse de Feyter, heb overgenomen na zijn pensioen (2017).

Ik heb mijn studie medicijnen en mijn 3 jarige postdoctorale huisartsopleiding beide voltooid aan de VU, Amsterdam. Na deze opleiding heb ik korte tijd waargenomen in verschillende huisartspraktijken in Noord-Holland, om per 2008 voor vast (weer) in deze praktijk te beginnen. Sommigen van u zullen mij al kennen vanaf 2007, toen ik zelf in het laatste jaar van de huisartsenopleiding zat en al werkzaam was in de praktijk van Douwe de Vries.

Ik ben nu zelf huisartsopleider, verbonden aan het VUmc sinds 2014. Ik vind een goed persoonlijk en laagdrempelig contact met mijn patiënten belangrijk. Ik ben benieuwd naar de mens achter de patiënt en probeer, naast het leveren van goede medische zorg, te luisteren naar wat de patiënt te vertellen heeft. Mijn stijl is open en vriendelijk.

Net als mijn collega ben ik geïnteresseerd en onderlegd in de volledige breedte van het huisartsenvak en daarbij gespecialiseerd in het plaatsen van spiralen en zetten van gewrichtsinjecties.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

NICKY HARDJOPRAJITNO WAARNEMEND HUISARTS

Werkzaam: Nicky werkt 1 dag in de week.

PETRA VAN DER KAMP ASSISTENTE/POH

Werkzaam: 4 dagen de gehele dag. Petra is begonnen als assistente en nu tevens praktijkondersteuner.

Zij heeft spreekuren voor de diabeteszorg, astma/copd en ouderenzorg. Per 1 september werkt Petra niet meer op de vrijdagen.

ALETTE BUBBERMAN - STOKMAN PRAKTIJKONDERSTEUNER

Vanaf oktober 2017 ben ik – met veel plezier – werkzaam als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ) in deze praktijk.

De interesse in mensen en hun psyche heeft mij doen besluiten om POH-GGZ te worden na mijn opleiding tot psychologe. Als POH-GGZ ondersteun en behandel ik mensen van allerlei leeftijden en met allerlei klachten. Ik kijk en denk mee over wat de patiënt kan helpen in zijn of haar situatie.

Ik vind het belangrijk dat er met respect wordt geluisterd naar wat er bij de patiënt speelt en dat de patiënt mag zijn wie hij/zij is.

Om met mij een afspraak te maken kunt u gewoon naar de praktijk bellen of een afspraak inplannen . U hoeft om mij te spreken geen eigen bijdrage te betalen.

Mijn werkdagen zijn alle dinsdagen en donderdagen.

FRANCIEN LUTEIJN DIETISTE

Werkzaam: Alleen op woensdag en donderdag de gehele dag.

Francien werkt voor dieet planeet en kan u helpen bij alle dieet gerelateerde zaken.

BETTINA VEERENBERGH PRAKTIJKMANAGER

Werkzaam: Bettina werkt vier dagen in de week.

Bettina werkt sinds een half jaar op de praktijk en ze werkt al ruim 12 jaar in de zorg. Bettina is begonnen in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis poli Hoofd Hals Chirurgie. Naast patienten inplannen assisteerde zij bij KNO ingrepen en het aanvullen van instrumenten. Ook was zij assistente van Professor Reurs. Daarnaast was zij planner poli Dermatologie en Melanomen spreekuur. En nu dan bij HAHP. Ze vindt de afwisseling van de werkzaamheden erg leuk en het team geweldig. Afspraken plannen, artsen assisteren er er voor de patienten zijn.

PATRICIA MEIN ASSISTENTE

Werktijden : Patricia werkt elke dag behalve dinsdag.

Patricia werkt sinds februari 2019 in de praktijk. Zij is in 2012 afgestudeerd als medisch assistent. Patricia zegt er zelf over: wat mij aanspreekt in het beroep van doktersassistente is de veelzijdigheid van het beroep. Als doktersassistente plan ik afspraken in en voer ik ook medische handelingen uit.