JESSE HUISARTS

Ik werk met veel plezier en toewijding in onze mooie praktijk. De samenwerking met ons team is erg leuk en waardevol. Ik geniet hier elke dag van net als van het contact met de patiënten. Laagdrempelige en persoonlijke zorg staan bij mij hoog in het vaandel, daar doe ik elke dag mijn best voor.

Ik ben sinds 2011 huisarts en heb in verschillende praktijken gewerkt. Het langst in Velserbroek waar ik ook ben opgeleid. Ik heb altijd de ambitie gehad om samen met een collega een praktijk te runnen. Ik ben ook huisartsopleider.

Ik ben zelf opgeleid aan het AMC en heb 16 jaar met veel plezier in verschillende buurten in Amsterdam gewoond.

Mijn stijl is open, met een vleugje humor en ik denk graag met u mee. Ik ben van nature nieuwsgierig aangelegd. Ik ben geïnteresseerd en bekwaam in alle aspecten van het huisartsenvak en gespecialiseerd in chirurgische verrichtingen, het zetten van gewrichtsinjecties en reizigersadvisering.

Mijn werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag.

MARTINE HUISARTS

Met veel plezier werk ik sinds 2008 in deze praktijk. Aanvankelijk met Douwe de Vries, van wie ik de praktijk samen met Jesse de Feyter, heb overgenomen na zijn pensioen (2017).

Ik heb mijn studie medicijnen en mijn 3 jarige postdoctorale huisartsopleiding beide voltooid aan de VU, Amsterdam. Na deze opleiding heb ik korte tijd waargenomen in verschillende huisartspraktijken in Noord-Holland, om per 2008 voor vast (weer) in deze praktijk te beginnen. Sommigen van u zullen mij al kennen vanaf 2007, toen ik zelf in het laatste jaar van de huisartsenopleiding zat en al werkzaam was in de praktijk van Douwe de Vries.

Ik ben nu zelf huisartsopleider, verbonden aan het VUmc sinds 2014. Ik vind een goed persoonlijk en laagdrempelig contact met mijn patiënten belangrijk. Ik ben benieuwd naar de mens achter de patiënt en probeer, naast het leveren van goede medische zorg, te luisteren naar wat de patiënt te vertellen heeft. Mijn stijl is open en vriendelijk.

Net als mijn collega ben ik geïnteresseerd en onderlegd in de volledige breedte van het huisartsenvak en daarbij gespecialiseerd in het plaatsen van spiralen en zetten van gewrichtsinjecties.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

NICKY WAARNEMEND HUISARTS

Werkzaam: Nicky werkt 1 dag in de week.

PETRA ASSISTENTE/POH

Werkzaam: 4 dagen de gehele dag. Petra is begonnen als assistente en nu tevens praktijkondersteuner.

Zij heeft spreekuren voor de diabeteszorg, astma/copd en ouderenzorg. Per 1 september werkt Petra niet meer op de vrijdagen.

ALETTE PRAKTIJKONDERSTEUNER

Vanaf oktober 2017 ben ik – met veel plezier – werkzaam als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ) in deze praktijk.

De interesse in mensen en hun psyche heeft mij doen besluiten om POH-GGZ te worden na mijn opleiding tot psychologe. Als POH-GGZ ondersteun en behandel ik mensen van allerlei leeftijden en met allerlei klachten. Ik kijk en denk mee over wat de patiënt kan helpen in zijn of haar situatie.

Ik vind het belangrijk dat er met respect wordt geluisterd naar wat er bij de patiënt speelt en dat de patiënt mag zijn wie hij/zij is.

Om met mij een afspraak te maken kunt u gewoon naar de praktijk bellen of een afspraak inplannen . U hoeft om mij te spreken geen eigen bijdrage te betalen.

Mijn werkdagen zijn alle dinsdagen en donderdagen.

BETTINA PRAKTIJKMANAGER

Werkzaam: Bettina werkt vier dagen in de week.

Bettina werkt sinds een half jaar op de praktijk en ze werkt al ruim 12 jaar in de zorg. Bettina is begonnen in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis poli Hoofd Hals Chirurgie. Naast patienten inplannen assisteerde zij bij KNO ingrepen en het aanvullen van instrumenten. Ook was zij assistente van Professor Reurs. Daarnaast was zij planner poli Dermatologie en Melanomen spreekuur. En nu dan bij HAHP. Ze vindt de afwisseling van de werkzaamheden erg leuk en het team geweldig. Afspraken plannen, artsen assisteren er er voor de patienten zijn.

PATRICIA ASSISTENTE

Werktijden : Patricia werkt elke dag behalve dinsdag.

Patricia werkt sinds februari 2019 in de praktijk. Zij is in 2012 afgestudeerd als medisch assistent. Patricia zegt er zelf over: wat mij aanspreekt in het beroep van doktersassistente is de veelzijdigheid van het beroep. Als doktersassistente plan ik afspraken in en voer ik ook medische handelingen uit.

MARCEL FYSIOTHERAPEUT

Werktijden : Maandagmiddag van 13.00 uur tot17.00 uur.

ik ben inmiddels al 37 jaar werkzaam als fysio-en manueeltherapeut. Mensen in beweging brengen is mijn core business. Ik heb 10 jaar lang in de topsport gewerkt en heb als specialisatie rugklachten. Wat veel mensen niet weten is dat ik ook babies behandel met een voorkeurs houding.

GAYE KAYA DIETISTE

Werktijden : Op de oneven weken elke donderdag.

Gaye is positief, sociaal, verbaal en communicatief sterk. Nieuwsgierig, geïnteresseerd, doortastend. Haar positiviteit, energie en open houding maakt zelfs de grootste mopperpot een stukje vrolijker. Gaye groeide op met de Turkse (eet)cultuur en kent deze heerlijke en uitgebreide keuken als haar broekzak. Zij begrijpt de verleiding van lekker eten en de valkuil om meer te eten dan goed voor je is. Op dit gebied is zij ervaringsdeskundig. Genietmomenten creëren binnen een gezond eetpatroon zijn volgens haar key. Bijvoorbeeld in het weekend gezond ontbijt en lunch en een avondmaaltijd waar je al de hele week zin in hebt. Haar persoonlijke ervaring en oplossingen zet ze in om ook met jou samen de stappen te bepalen waarmee jij jouw doelen bereikt.

Specialisaties:
• diabetes type 2 • hormonen • hypercholesterolemie (hoog cholesterol) • hypertensie (hoge bloeddruk) • overgewicht • Turkse eetcultuur